Kim Jewels: meer dan een juweel!

Ontdek op onze webshop de handgemaakte juwelen uit 18 karaat goud bezet met diamant van Kim Jewels. Kim Jewels is de naam van de collectie juwelen die ontworpen en gemaakt wordt door Kim Bulteel. Ze runt samen met haar vader Dirk Bulteel een juwelierszaak in Sint-Niklaas en heeft meer dan 10 jaar ervaring als goudsmid en juwelier. Kim Jewels staat garant voor unieke ontwerpen van topkwaliteit aan een correcte prijs en een persoonlijke betrokkenheid bij de creatie van uw juwelen. Heeft u zelf een idee voor een juweel, dan werken we dat graag samen met u uit.

Als specialisten in kettingen, armbanden, ringen en oorbellen kunnen we een topassortiment aanbieden getoetst aan de huidige tendensen met een tijdloos karakter. Bij Kim Jewels kiest u voor een gecertificeerd juweel, dat gratis geleverd wordt binnen een zo kort mogelijke termijn. 

Laat u inspireren door Kim Jewels en neem een kijkje naar onze kettingen, armbanden, ringen of oorbellen

Hebt u een vraag over onze producten, services of bent u op zoek naar inspiratie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kan ook steeds langskomen in onze juwelierszaak in de Parkstraat 7 te Sint-Niklaas.

Copyright © 2020 KimJewels.com - Parkstraat 7, 9100 Sint-Niklaas - Tel: +32 477 718 714 - E-mail: info@kimjewels.com